خانه / اخبار کوتاه / گردهمایی شوراها و دهیاران بخش مرکزی با حضور بخشدار

آب سد فداغ را به خانه های مردم بیاورید

شاید سخنی به گزاف نگفته باشیم که این شدنی خواهد بود که آب سد فداغ را به خانه های مردم بیاوریم .

همانگونه که شهروندان عزیز در جریان قرار دارند آب شرب مردم در حال حاضر از آب انبارهای فاقد مراحل بهداشتی تامین می شود .

آب آب انبار هرچند گوارا و دلچسب بنظر می رسد ولی  وجود موجودات موزی و انگلها از یک طرف و رعایت نشدن موارد بهداشتی و کلرینه نشدن آنها خطراتی جبران ناپذیر در انتظار استفاده کنندگان اینگونه آبهاست .

20100602119

آب لوله کشی فداغ هم که منبع اصلی آن در عماد شهر وجود دارد رو به شوری آورده و عملا غیر قابل شرب شده است .

در این بین یک پیشنهاد به مسئولین محترم داریم و آن اینکه با یک کار کارشناسی شده و بهبود سد فداغ ، آب آنرا جهت شرب به منازل مردم آورید .

در حال حاضر آب اکثر شهرها از سدهایی تامین می شوند که آب آنها تصفیه شده و کاملا بهداشتی در اختیار مردم قرار می گیرد .

لذا ما هم به مسئولین محترم فداغ و شورای اسلامی  پیشنهاد می دهیم پروژه آبرسانی  از سد به فداغ را در دستور کار خود قرار دهند و یقین بدانند که در صورت صحیح استفاده کردن آب آن  توسط مردم ، در طول سال خطر کم آبی  هرگز مردم را تهدید نخواهد کرد

 

درباره‌ی فداغ نيوز

5 نظر

  1. فکر بدی نیست.ولی واقعا نیاز به کار کارشناسی شده دارد

  2. با سلام خدمت همشهریان عزیز.
    در ارتباط با موضوع آب آشامیدنی فداغ بنده هم قبلا این موضوع را به شورای محترم گوش زد کرده بودم چراکه سالم سازی آب شرب مردم از هر امر دیگری ضروری تر ودر اولویت بالاتری قرار دارد ، وای کاش مسئولین محترم این موضوع را با جدیت بیشتری پیگیری می نمودند. در رابطه با پیشنهادی که مطرح شد، اینکه آب آب انبارها غیر بهداشتی است و منبع دیگری را باید برای مردم تامین کنیم کاملا موافقم اما با آب سد کاملا مخالف. وآن هم به دلایلی که به چند مورد آن توسط دوستان اشاره شد.آب سد فداغ همان طور که دوستان فرمودند جهت تقویت سفره های زیر زمینی می باشد .ازطرفی اگر بخواهد جهت شرب مردم مورداستفاده قرار بگیرد ، با حجم کم و قابل پیش بینی نبودن خشکسالی کفاف آب آشامیدنی مردم فداغ را نمی دهد مگر اینکه تنها جهت شرب استفاده شود نه شستشو ونظافت.مورد دیگر اینکه سد فداغ ، به نوعی محیط تفریحی برای مردم تبدیل شده است که اگر مورد استفاده قرار بگیرد همین یک فضای تفریحی هم از مردم گرفته می شود. فضای فیزیکی سد را هرچقدر هم گسترش دهند چون بخشی از این آبها جذب زمین و بخشی هم تبخیر می شود فکر نمی کنیم حتی بتواند آب دو ماه مردم را هم تامین کند. و چون قبل استفاده باید از مراحل مختلف تصفیه جهت اندازه گیری میکروارگانیسم ها و میزانphوکلرباقی مانده عبورکند لذا نیازمند یک محیط جهت راه اندازی سیستم تصفیه خانه می باشد که یک تصفیه خانه هرچقدر هم کوچک جهت احداث آن هزینه های زیادی را به همراه خواهد داشت ویک کار کارشناسی نشده چیزی جز هدر رفتن سرمایه به دنبال نخواهد داشت..!
    به هرحال امیدواریم مسئولین با اهتمام بیشتری موضوع را پیگیری نمایند ودر ابتدا به فکرسلامت مردم باشند بعد زیبا سازی شهرو گسترش امکانات رفاهی ..
    فداغ نیوز: با تشکر ازتوضیحات کامل شما اما اینرا بدانید که برای آب لوله کشی و غیر قابل شرب فداغ که منبع تامین آن عمادده می باشد هم کم هزینه نشده است .آیا این سرمایه ما هدر نرفت ؟ و چرا هدر رفت ؟
    الته که انجام این عمل احتیاج به یک کار کارشناسی و استفاده از دانش نخبگان دارد .
    الته که آب سد در سرایط کنونی امکان تامین آب شرب فداغ را نخواهد داشت . ولی آیا با یک کار کاملا کارشناسی و استفاده از دانش افراد مطلع ، اینکار شدنی هست یا نه ؟ همانطور که می دانید، منابع تامین آب مصرفی ما انسانها ( اعم از رودخانه ها، چاهها، چشمه ها، سدها و … ) آلوده به میکروب ها و میکروارگانیزمهایی هستند که استفاده از این آبها را بدون ضدعفونی کردن، برای ما غیر ممکن می سازند. سازمانهای آب و فاضلاب شهری برای از بین بردن میکروارگانیزمهای بیماری زا و تامین آب مصرفی بهداشتی برای شهروندان، حتما تدابیر ویژه اعمال خواهند کرد . پس نباید اینکار را نشدنی دانست .البته به قول شما اینکار هزینه دارد . بله دوست عزیز اینکار هزینه دارد ولی برای سالیان سال مردم فداغ و منطقه را از یک آب آشامیدنی سالم بیمه خواهد کرد

  3. فاضل نریمانی

    سلام
    نظرتان کاملا غیر کارشناسی و غیر اصولی ست. 
    احداث سد تنگه شاه نعمت الله فقط با هدف تامین سفره زیرمینی بوده نه استفاده جهت شرب اهالی. 
    بهتر بود پیشنهاد منطقی تری ارایه میکردید. 
    اگر قرار بر استفاده بهینه از اب پشت بند خاکی باشد بنظر بنده و اکثریت زمین داران اطراف سد، این حق کشاورزان و زمین داران اطراف سد میباسد که اولویت استفاده از انرا داشته باشند. 
    البته طی درخواستهای متعدد همسایگان سد، این موضوع به اداره منابع طبیعی شهرستان و نیز معاونت ابخیزداری استان انعکاس داده شده تا در اولین فرصت نسبت به به ان اقدام شود. 
    باتوجه به اینکه از ابتدای تاسیس این سد یعنی بهمن ماه ۸۷ تاکنون تمامی اراضی دیمی کاری زیر سد فداغ در اثر نرسیدن اب سیلاب به زمین هایشان دچار خسارت شده اند لذا بدیهی ست که اگر قرار بر توزیع اب سد باشد اولویت با همین اراضی زیر دست میباشد. 
    ضمنا درخواست زمین داران اطراف سد که بانظر حمایتی شورای محترم شهرمان همراه بوده به ادارات مربوطه ارسال شده و بنده نیز به عنوان یکی از این اهالی از اردیبهشت سال قبل به طور جد پیگیر موضوع بوده ام که البته همچنان منتظر چراغ سبز معاونت ابخیزداری استان هستیم تا انشاالله جهت استفاده بهینه از این نعمت الهی، قدمهای بزرگ و اصولی برداشته شود. 
    فداغ نیوز: با سلام خدمت دوست و همکار عزیزم . متن شما رو چندین بار خوندم . البته در نگاه اولیه شاید حق با شما باشد و در حالت کنونی سد یقینا حرف بنده غیر کارشناسی خواهد بود ولی با بهینه سازی سد و گسترش اون میشه آب فداغ رو تامین کرد .
    در حالت کنونی هم به جرات می توان گفت که آبی سالمتر از آب انباری دارد که اولا مملو از حیوانات موزی و باکتریهاست و دوما بواسطه نفوذ ناپذیر بودن نور آفتاب نمیتوان به بهداشتی بودن اون اطمینان داشت . ولی آب سد در حالت کنونی فقط احتیاج به کلرینه و در یک نگاه فراتر به یک تصفیه ساده نیاز دارد .
    یقینا اگر این مهم به وقوع بپیوندد مشکل کم آبی فداغ حل شدنی خواهد بود .

  4. علی اصغر خاکبیز

    سلام 
    1 جنگ آینده ملل و دولتها جنگ بر سر آب است 

  5. با سلام. با عرض معذرت اين حرف شما كاملاً غيركارشناسي است. اولاً كه آب سد فداغ به اندازه‌اي نيست كه حتي كفاف استفاده يك هفته اهالي فداغ را بدهد. ثانياً اگر مشاهده مي‌كنيد جاهاي ديگر از آب سد به منظور شرب استفاده مي‌كنند از ابتدا احداث سد به اين هدف انجام شده است.
    به هر حال فعلاً آب اين سد براي مردم فداغ هم آب دارد و هم نان كه اگر تصميم ديگري اتخاذ شود نه آب آن مي‌ماند و نانش!
    فداغ نیوز: با سلام دوست عزیز وبا تشکر از فرمایشات شما منهم با فرموده های شما موافقم که برای مردم نون و آب دارد ولی اگر به متن توجه فرموده بودید متوجه خواهید شد که گفته ایم با یک کار کارشناسی و بهینه سازی سد . این سد یقینا در حال حاضر کفاف نمیکند ولی می شود آنرا گسترش داد

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


+ 4 = 13