به همت حوزه هنری استان هرمزگان و با همکاری شرکت فولاد هرمزگان
شب شعر «روشنای خاطره ها» در سالن اجتماعات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزار شد
در این مراسم که با حضور جمعی از مسئولان نهادهای فرهنگی استان همچون رئیس حوزه هنری استان هرمزگان، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، معاونین فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش استان و همچنین نمایندگان شرکت فولاد هرمزگان و جمعی از هنرمندان و شاعران برگزار گردید به پاس سال ها حضور راشدانصاری (خالوراشد) در عرصه ی شعر طنز کشور و کسب افتخارات متعدد از ایشان تجلیل به عمل آمد.
در ابتدای برنامه رئیس حوزه هنری استان هرمزگان ضمن خیرمقدم به حضار بیان داشت: یکی از شاخصههای مهم و اثرگذار در شعر، بحث محتوا و مضمون است لذا پرداختن شاعران به مباحث ارزشی با محتوای غنی انسانی و دینی و مضمون یابیها و مضمون آفرینیها، از ویژگیهای اصلی این شب شعر خواهد بود. ایشان ایجاد فضای شاد و برگزاری جلسات طنز را نیز یکی از اهداف حوزه هنری خواند و افزود: علاوه بر انجمن شعر آیینی، انجمن شعر طنز هم در حوزه هنری برقرار است که مسئولیت آن را آقای راشد انصاری به عهده دارند.
همچنین در بخش شعرخوانی شاعرانی چون عبدالحسین انصاری، عبدالحمید انصاری نسب، امیرحسین والا، راشد انصاری، زهرا اسپید، ایرج انصاری فر، شیوا شاکری، شکوه کیانی، محمود نارویی، اطهر قوامی، اصغر نریمانی، زینب احمد نیا، لقمان نظری، فیروزه دهقانی، حمیده کریمی و فرزانه فرخی نژاد به خوانش جدیدترین سروده های خود پرداختند.
قابل ذکر است شب شعر «روشنای خاطره ها» با رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل های بهداشتی روز سه شنبه ۲۹ مهر ماه ساعت ۱۸ در سالن اجتماعات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان برگزار گردید.