خانه / اخبار کوتاه / گردهمایی شوراها و دهیاران بخش مرکزی با حضور بخشدار

فداغ با مناظری دل انگیز پذیرای مهمانان عزیز نوروزی

سال1391 یکی از سالهای رکورد شکن در بسیاری  زمینه ها از جمله در حوزه تورم و رشد قیمتها بود. قیمت دلار که به رقم بی سابقه 4000 تومان و طلا به رقم بیش از 130 هزارتومان رسید، نشان از اوضاع بی ثبات اقتصادی کشور داشت.

در این اوضاع بی سامان وبی ثبات اقتصادی کشور بیشتر شرکت داران ومغازه داران ترجیح داده اند زودتر خود را از این اوضاع خلاص نمایند وبا تعطیلی زودهنگام کسب وکار خود به استقبال بهار روند وبار سفر بندند .

بیشتر شهر های کشورمان خود را مهیای پذیرایی از مهمانان عزیز نموده اند .

در بندرعباس از هم اکنون چادرهای رنگارنگ برپاشده است .

لارستان نیز از این قائده عقب نمانده است وخود را مهیای پذیرای  مهمانان عزیز نوروزی نموده است .

در پارکهای شهر وسایل ایاب وذهاب این عزیزان مهیا گشته وشهر کم کم حالت نوروزی به خود گرفته است .

لارستان با منظره هایی دل انگیز هر مسافری را به سوی خود جلب می نماید .فداغ نیز یکی از بکرترین مناظر را در دل خود جای داده است . فداغ با مناظری کاملا طبیعی وبکر از هم اکنون خود را مهیا وپذیرای این عزیزان نموده است .

وجود برکه های جالب آب -آثار تاریخی وتفریحی -سد بسیار زیبای فداغ همه وهمه مناطق ومکانهایی هستند که فداغ را از دیگر شهرهای لارستان متمایز ساخته است .

ما به صورت مختصر بعضی از این مکانهای تفریحی را برای شما عزیزان برگزیده وشرح داده ایم .

یکی از این مناطق جالب ودیدنی  والبته تاریخی سد تخریب شده گمپو می باشد ،که انسان با دیدن آن ناخودآگاه به قدرت بی چون وچرای مردم آن زمان اذهان می دارد .

مردمانی که بدون  کمترین امکانات بزرگترین کار ممکن را انجام داده اند .

یکی دیگر از مناطق تفریحی فداغ می توان به باغات گسترده مغدان اشاره نمود که در شرق فداغ قرار گرفته است .

نخلستانهای وسیع این منطقه که منازل گلی مردم دوران گذشته را در دل خود جای داده است ، وکوههای مجاور آن ،منظره ای کاملا به یاد ماندنی را برای مهمانان عزیز نوروزی رقم خواهد زد .

بالنگستان یکی دیگر از مناطق دیدنی فداغ می باشد .این منطقه خوش آب وهوا هرچند مورد بی مهری  افراد قرار گرفته است ولی هنوز طبیعت زیبای خود را حفظ نموده است .

این منطقه که در صخره ای وسیع ودر دل کوه قرار گرفته است ،هر بیننده وهر مسافری را به سوی خود جذب خواهد کرد . به ندرت می توان کسی را سراغ داشت که این منطقه گردشگری و تفریحی دیدن نکرده باشد .

از کوههای منطقه فداغ هم می توان به  کوهی که در غرب فداغ واقع شده است بنام کوه میمون  اشاره کرد . در زمانهای قدیم از این کوه به عنوان قلعه ومنطقه دیده بانی استفاده می شده است .

اگر کسی بتواند به بالای این کوه صعود نماید کل منطقه فداغ را زیر پای خود احساس خواهد کرد .

ما جهت آشنایی شما مسافرین عزیز تصاویری از این منطقه را مهیا ساخته ایم .

بقیه تصاویر فداغ را دانلود فرمایید(دانلود)

پرنده ای بنام چرا در طبیعت فداغ

 

 

 

غروب در کنارسد فداغ

نمایی از سد فداغ

 

نمیی از بالنگستان

منازل گلی مخدان

سد تخرب شده گمپو

آسیاب آبی فداغ

آب انبار فداغ(برگه)

چهار طاق فداغ

درخت گز بیابانی فداغ

 

نخلستهانهای فداغ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

درباره‌ی فداغ نيوز

یک نظر

  1. سلام فداغ واقعا جالبه

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


6 + 3 =