مراسم پرفیض دعای کمیل این هفته فداغ ،به یاد وخاطره فوت آقای محمد پورزن ،درمسجد امیرالمومنین (زایرحیسنی )فداغ وبامداحی آقای سهراب باقری ،برگزارگردید
طبق همین گزارش ،مراسم دعای کمیل بانوان نیز درمنزل شخصی ایشان وبامداحی بانویی از بیرم برگزارگردید
خانه / اخبار کوتاه / بیش از هشت ماه محرومیت از هشت میلیارد تومان بودجه محرومیت زدایی…! سهم بخش فداغ و خلیلی کجاست؟
شخصیت حقیقی آیت الله خامنه ای به عنوان روشنفکر دینی تحت تاثیر شخصیت حقوقی ایشان قرار گرفته است
گزارش همایش بیداری اسلامی از منظر امام خمینی(ره) و حضرت آیتالله خامنهای
“” رحیم پور “”ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دوران حاضر دورانی است كه از لحاظ نظری می توان به سراسر جهان سرازیر شد، اما متاسفانه دانشگاه و حوزه هنوز خود را برای پذیرش مسئولیت جهانی آماده نكرده و وقت خود را با بحثهای پیش پا افتاده می گذرانند. اگر آمادگی وجود داشت، باید صدها متفكر به سوی ملت های بیدار شده رفت و آمد بود یا از راه رسانه ها تاثیرگذاری می كرد.
حسن رحیمپور ازغدی در ابتدای سخنان در همایش بیداری اسلامی در اندیشه امام و رهبری، به دو وجهه حقیقی و حقوقی حضرت آیتالله خامنهای اشاره كرد و گفت: شخصیت حقیقی ایشان به عنوان عالم، احیاگر دین و روشنفكر دینی تحت تاثیر شخصیت حقوقی ایشان قرار گرفته است. از این رو گفت وگوی علمی از كار عظیمی كه مقام معظم رهبری از نظر علمی و نظری قبل و بعد از انقلاب انجام داده اند، انجام نمی شود؛ كسی كه به عنوان یك انقلابی و انقلاب شناس از زندان و تبعید تا مدیریت یك حكومت اسلامی را از سر گذرانده است.
وی افزود: شاید بین علمای حوزه مثل ایشان نداشته باشیم یا انگشت شمار باشند كسانی كه سعی كنند بین اندیشه های شرق و غرب جهان اسلام پل بزنند و بذر بیداری اسلامی را در ذهن جوانان ایران بپاشند.
رحیم پور ازغدی تصریح كرد: ایشان طی یكی دو سال اخیر، تجربه های دسته بندی شده ای را به جهان عرب ارائه كردند كه اگر به درستی منتقل شود، در سرنوشت انقلاب های آنان تاثیر گذار خواهد بود.
وی با اشاره به اینكه امروز اراده خدا در بیداری ملت ها رقم خورده است خاطرنشان كرد: اكنون در عصر ملت ها و اسلام هستیم و این عصر فرا رسیده است. امام راحل نیز همیشه می گفت كه این قرن، قرن اسلام و غلبه مستضعفان بر مستكبرین است.
وی ادامه داد: در 150 سال گذشته همیشه الهام ها از غرب به شرق در حركت بوده است اما اكنون حجاب از شرق به غرب می رود و یا الگوپذیری از میدان التحریر از خاورمیانه به غرب رفته است. این امر نشان می دهد كه سیر تاریخی غرب به شرق تغییر یافته و تبدیل به شرق به غرب شده است و این یعنی شروع یك تاریخ جدید.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با ارائه تحلیلی از شرایط فعلی جهان خاطرنشان كرد: دیكتاتورهای دست نشانده در كشورهای عربی سقوط كردند و تناقض گویی و پریشانی آنها در برابر جنبش های عربی دستشان را رو كرده است. جهان سرمایه داری در اروپا و آمریكا در معرض انقلاب مردمی است.
وی تاكید كرد: هیچ جنبش اسلامی در جهان به اندازه انقلاب اسلامی به جلو حركت نداشته است. ما نظام تشكیل داده و با غرب مبارزه كرده ایم. انقلاب اسلامی با وجود برخی اشكالات، در بسیاری از عرصه ها از جمله حفظ مردم سالاری بهترین جایگاه را دارد.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در خاتمه با بیان اینكه غربی ها خواسته اند در مقابل انقلاب اسلامی الگویی ایجاد كنند كه به جای ضرر به صهیونیست ها به مسلمانان ضربه وارد كند، گفت: ما باید بتوانیم بین آنچه به عنوان عملیات شهادت طلبانه در كشورهای عربی روی داده و آنچه آنها می خواهند جا بیاندازند مرز بكشیم. ما باید با رعایت عقلانیت دو الگوی قلابی یعنی الگوی ارتجاعی و سكولاریسم را كه از طرف غربی ها به عنوان بدیل پیشنهاد شده و خواهد شد را بشناسیم، چرا كه غربی ها نمی خواهند ملت های بیدار شده به سمت اسلام معتدل بروند و حكومت های اسلامی مردم سالارانه داشته باشند
سایه مقام معظم رهبری مستدام باد ( آمین )
http://img4up.com/up2/76304703044126787037.jpg
———————————-
السلام علیک یا ام ابیها سلام الله علیها
“” لطفا با دقت بخوانید “”
ولادت فاطمه(س) و پاسخ به آنها که پیامبر(ص) را بدون جانشین مى پنداشتند
ولادت باشکوه حضرت فاطمه(س) و روز تجلیل از مقام زن و مادر گرامی باد
پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) در سال پنجم بعثت، که سال ولادت فرزندش بود؛ در سختترین شرائط و حالات به سر مىبرد.
اسلام منزوى بود، و مسلمانان اندک نخستین، شدیداً تحت فشار .
محیط مکه بر اثر شرک و بت پرستى و جهل و خرافات و جنگهاى قبایل عرب و حاکمیت زور و بینوایى تودههاى مردم، تیره و تار بود.
پیامبر(صلی الله علیه و آله) به آینده مىاندیشید، آیندهاى درخشان از پشت این ابرهاى سیاه و ظلمانى، آیندهاى که با توجه به اسباب عادى و ظاهرى بسیار دوردست و شاید غیر ممکن بود.
در همین سال حادثه بزرگى در زندگى پیامبر رخ داد، به فرمان خدا براى مشاهده ملکوت آسمانها به معراج رفت، و به مصداق «لنریه من آیاتنا الکبرى» آیات عظیم پروردگار در پهنه بلند آسمان را با چشم خود دید، و روح بزرگش بزرگتر شد، و آماده پذیرش رسالتى سنگینتر، توأم با امید بیشتر .
در روایتى از اهل سنت و شیعه – که هر دو بر آن تأکید دارند – مىخوانیم: پیامبر(صلی الله علیه و آله) در شب معراج از بهشت عبور مىکرد، جبرئیل از میوه درخت طوبى به آن حضرت داد، و هنگامى که پیامبر(صلی الله علیه و آله) به زمین بازگشت نطفه فاطمه زهرا (سلام الله علیها) از آن میوه بهشتى منعقد شد.
لذا در حدیث مىخوانیم که پیامبر(صلی الله علیه و آله) فاطمه (سلام الله علیها) را بسیار مىبوسید، روزى همسرش عایشه بر این کار خرده گرفت، که چرا این همه دخترت را مىبوسى؟!
پیامبر(صلی الله علیه و آله) در جواب فرمود:
«من هر زمان فاطمه را مىبوسم، بوى بهشت را از او استشمام مىکنم.»
و به این ترتیب این مولود بزرگ از عصاره پاک میوههاى بهشتى و از پدرى همچون پیامبر(صلی الله علیه و آله)، و مادر ایثارگر و فداکارى همچون «خدیجه» در روز بیستم جمادى الثانى گام به دنیا نهاد، و طعن و سرزنشهاى مخالفین که پیامبر را بدون «نسل جانشین» مىپنداشتند، همگى نقش بر آب شد، و به مضمون سوره «کوثر» فاطمه زهرا چشمه جوشان براى ادامه دودمان پیامبر و ائمه هدى و خیر کثیر در طول قرون و اعصار، تا روز قیامت شد.
این بانوى بهشتى نامهایی داشت که هر کدام از دیگرى پر معنىتر بود: 1- فاطمه، 2- صدیقه، 3- طاهره، 4- مبارکه، 5- زکیه، 6- راضیه، 7- مرضیه، 8- محدثه، 9- زهرا و هر یک بیانگر اوصاف و برکات وجود پربرکت او است.
همین بس که در نام معروفش «فاطمه» بزرگترین بشارت براى پیروان مکتبش نهفته است، چرا که «فاطمه» از ماده «فطم» به معنى جدا شدن، یا باز گرفتن از شیر است، و طبق حدیثى که از پیامبر گرامى اسلام(صلی الله علیه و آله) روایت شده به امیر مؤمنان على(علیه السلام) فرمود:
«مى دانى چرا دخترم، فاطمه نامیده شد؟
عرض کرد: بفرمائید.
فرمود: براى آن که او و شیعیان و پیروان مکتبش از آتش دوزخ باز گرفته شدهاند!»
از میان نامهاى او نام «زهرا» نیز درخشندگى و فروغ خاصى دارد، از امام صادق(علیه السلام) پرسیدند: چرا فاطمه را «زهرا» مىنامند؟
فرمود: «زیرا زهرا به معنى درخشنده است و فاطمه چنان بود که چون در محراب عبادت مىایستاد، نور او براى اهل آسمانها پرتو افکن مىشد، همانگونه که نور ستارگان براى اهل زمین [پرتو افکن است]، لذا زهرا نام نهاده شد.»
هنگامى که خدیجه زنى با شخصیت و معروف به بزرگى بود، با پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) ازدواج کرد زنان مکه با او قطع رابطه کردند، و گفتند: او با جوان تهیدست و یتیمى ازدواج کرده و شخصیت خود را پائین آورده است!
این وضع همچنان ادامه یافت تا این که خدیجه باردار شد و جنینش کسى جز فاطمه زهرا نبود.
به هنگام وضع حمل به سراغ زنان قریش فرستاد و از آنها خواست که در این ساعات حساس و پردرد و رنج به یارى او بیایند و تنهایش نگذارند، اما او با این پاسخ سرد و دردآلود روبرو شد که:
«تو سخن ما را گوش نکردى، با یتیم ابوطالب که مالى نداشت ازدواج نمودى، ما نیز به کمک تو نخواهیم شتافت!»
خدیجه با ایمان، از این پیام زشت و بى معنى سخت غمگین شد، اما در اعماق دلش نور امیدى درخشید که خدایش او را در این حال تنها نخواهد گذاشت.
لحظات سخت و بحرانى وضع حمل آغاز شد، او در محیط خانه تنها بود، و زنى که او را کمک کند وجود نداشت، قلب او فشردهتر مىشد، و امواج خروشان بى مهریهاى مردم روح پاکش را آزار مىداد.
ناگهان برقى در افق روحش درخشید، چشم بگشود و چهار زن را نزد خود دید، سخت نگران شد. یکى از آن چهار زن صدا زد:
نترس و غمگین مباش. پروردگار مهربانت ما را به یارى تو فرستاده است ما خواهران توایم.
من سارهام!
و این یک آسیه همسر فرعون است که از دوستان تو در بهشت خواهد بود.
آن دیگری مریم دختر عمران، و این چهارمى را که مىبینى دختر موسى بن عمران، کلثوم است!
ما آمدهایم که در این ساعت یار و یاور تو باشیم.
و نزد او ماندند تا فاطمه بانوى اسلام دیده به جهان گشود.
آرى به مصداق:
ان الذین قالوا ربنا الله ثم استقاموا تتنزل علیهم الملائکة الا تخافوا ولاتحزنوا»؛ کسانى که بگویند پروردگار ما الله است، فرشتگان بر آنها نازل مىشوند و مىگویند نترسید و اندوهى به خود راه ندهید.»
در اینجا نیز علاوه بر فرشتگان، ارواح زنان با شخصیت جهان به یارى خدیجه با ایمان و پر استقامت شتافتند.
تولد این مولود خجسته آنچنان پیامبر(صلی الله علیه و آله) را خشنود کرد که زبان به مدح و ثناى پروردگار گشود، و زبان بدخواهان که او را ابتر مىخواندند، براى همیشه کوتاه شد.
خداوند مژده این مولود پربرکت را در سوره کوثر به پیامبرش داد و فرمود:
انا اعطیناک الکوثر، فصل لربک وانحر، ان شانئک هو الابتر»؛ ما سرچشمه جوشان خیر کثیر را به تو بخشیدیم، اکنون که چنین است، براى پروردگارت نماز بجاى آور و تکبیر گو! مسلماً دشمن تو، ابتر است!
منبع: کتاب برترین بانوى جهان فاطمه زهرا(علیهاالسلام)، از آیة الله مکارم شیرازى
بامید شفاعت آن صدیقه طاهره
یا وجیهتا عند الله – اشفعی لنا عند الله
با احترام