خانه / اخبار کوتاه / دیدار اعضا شورای اسلامی فداغ با مدیر اجرایی پروژه تونل بالنگستان

ناكامی قاچاقچیان در انتقال 609 كیلوگرم تریاك در لارستان

مأموران انتظامی شهرستان ˝لارستان˝ با انجام یك عملیات ضربتی، قاچاقچیان را در انتقال 609 كیلوگرم تریاك ناكام گذاشتند.

224834_635474992874213479_l

به گزارش خبرگزاری برنا از شیراز به نقل از معاونت اجتماعی ناجا فارس و به نقل از پایگاه خبری رویداد لارستان  ، فرمانده انتظامی فارس با اعلام این خبر گفت: مأموران پلیس مبارزه با موادمخدر شهرستان لارستان مطلع شدند سه دستگاه خودرو پژو پارس، تویوتا و پژو 405 حامل مواد مخدر بوده و در محورهای مواصلاتی در حال حركت می باشند.

سردار ” احمد علی گودرزی ” ادامه داد: بلافاصله مأموران به مسیر مورد نظر عزیمت و مشاهده كردند كه خودروهای سواری در كنار یكی از جاده ها پارك شده كه قاچاقچیان به محض مشاهده مأموران متواری شدند .

او افزود: پس از طی مسافتی تعقیب و گریز راننده خودرو پژو پارس كه عرصه را بر خود تنگ می دید با رها كردن خودرو از صحنه متواری شد.

گودرزی اضافه کرد: در بازرسی مأموران از خودرو پژو پارس 609 كیلوگرم تریاك كشف و تحقیقات پلیس برای شناسایی و دستگیری متهم فراری ادامه دارد.

رییس پلیس فارس گفت: مبارزه با سوداگران مرگ در دستور كار مأموران انتظامی استان قرار دارد و شهروندان در صورت اطلاع از فعالیت قاچاقچیان مراتب را از طریق تلفن 110 با پلیس در میان بگذارند.

درباره‌ی فداغ نيوز

یک نظر

  1. سلام حالا با انقدر تریاک چکار میکنند.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


1 + 7 =