خانه / اخبار کوتاه / انجام هرس درختان در مجاورت خیابان شهید قاسمی فداغ توسط شورای اسلامی و دهیاری

آمار بسیار تکان دهنده از کم کاری کارمندان ایرانی

شاید اکثر شما در ساعاتی بین 12 تا 13 الی سیزده  و سی دقیقه به یکی از شعب بانکها و یا تامین اجتماعی ویا ارگانی دیگر رفته باشید .

آیا در این ساعات کارمند مربوطه جوابگوی سئوالات و یا کارهای شما بوده است ؟

شما اگر در راس ساعت 13 به یکی از شعب تامین اجتماعی مراجعه کرده باشید با کمال تعجب مشاهد می فرمایید که کسی جوابگوی شما نیست .وقتی ماجرا را جویا می شوید با یک جواب قانع کننده روبرو خواهید شد .”کارمندان برای نماز تشریف برده اند ”

آیا این یک واقعیت است ؟آیا کارمندان برای اقامه نماز جوابگوی مردم نیستند ؟

اگر خوب دقت کرده باشید متوجه می شوید که اقامه نماز بهانه ای شده برای فرار کارمندان از مسئولیت خود .

متاسفانه اکثر ارگانهای ما اینگونه هستند .کارمندان از وضایف اولیه خود که همانا جوابگویی ارباب رجوع می باشد شانه خالی می کنند .

در این زمینه برادر عزیزمان آقای خاکبیز آماری از فرار کارمندان از وظایف خود در ایران را تهیه دیده اند که خالی از لطف نیست شما هم مشاهد فرمایید .

به یک آمار و خبر بسیار تکان دهنده توجه بفرمایید
کار مفید کارمندان ایرانی(۲۲) دقیقه در روز است ؛!!!!!
بر اساس گزارش مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی کار مفید کارمندان ایرانی (به خصوص در بخش دولتی) ۲۲ دقیقه در روز است. این در حالی است که سال گذشته این رقم یک ساعت و ۴ دقیقه یا به عبارتی ۶۴ دقیقه بود. با این حساب، کار مفید کارمندان نسبت به سال گذشته به یک سوم کاهش یافته است.
کم کاری و به عبارت بهتر فرار از انجام وظیفه که در بخش اداری و ارایه خدمات کارمندان بخش های دولتی و خصوصی بیشتر به چشم می آید، در اصل ریشه در مشکلات فرهنگی و آموزشی کشور دارد و تنها راه درمان آن توجه به نحوه رشد فکری و روانی خردسالان، کودکان و نوجوانان کشور است.
بر اساس همین آمار، وضعیت کارمندان بخش خصوصی بهتر است و کارکنان این بخش در روز حدود ۲ ساعت کار مفید دارند. این در حالی است که در حال حاضر بیشتر کارمندان در بخش های دولتی و خصوصی حدود ۸ ساعت (از ۸ صبح تا ۴ بعدازظهر) سر کار هستند. البته در بخش خصوصی ممکن است از کارمندان در روز ۱ ساعت بیشتر کار گرفته شود.
در ماده ۵۱ قانون کار میزان مجاز ساعت کار روزانه افراد در بنگاه ها و واحدهای مشمول قانون کار کشور ۸ ساعت اعلام شده است که البته کارگر و کارفرما می توانند با توافق ساعات کار برخی روزها را کمتر و برخی دیگر را بیشتر در نظر بگیرند، اما به صورت کلی نمی تواند از ۴۴ ساعت بیشتر در هفته باشد.
۱ آیا این افراد مشمول کریمه ( ویل للمطففین ) نمیشوند ؟؟!!
۲ آیادر کشور ایران اسلامی ما ( ام القراء ممالک اسلامی ) موضوع کار کردن و “برو کار می کن مگو چیست کار” همانند بسیاری دیگری از مسایل و مباحث در حد حرف و شعار دادن های روزمره باقی مانده و یا اینکه کاری برای نهادینه کردن آن انجام می شود ؟؟
با احترام و ارزوی صداقت در رفتار . گفتار و کردار همگان

درباره‌ی فداغ نيوز

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


1 + = 9