در پی نصب دکل ایرانسل در مرکز فداغ ، و با توجه به اینکه این دکل درست در مجاورت منطقه مسکونی قرار گرفته است ، یکی از کارشناسان عزیزمان مطالب جالبی را ارسال فرموده اند که جهت آگاهی شهروندان عزیز منتشر می نماییم .
این کارشناس می فرمایند :
ایرانسل و ابتلا به بیماریهای آلزایمر و پارکینسون٬ اختلالات عصبی٬ چشم و سر درد٬ کماشتهایی تنها گوشهای از عوارض این امواج بهشمار میآید.
شهروندان ایرانی در معرض تشعشعات 14 هزار آنتن بی.تی.اس
فناوری اطلاعات – براساس آمار شرکت مخابرات در حال حاضر بیش از 14 هزار ایستگاه بیتیاس در کشور راهاندازی شده است. روند رو به رشد این آنتنها در سطح شهر، گرچه آنتندهی بهتر را به همراه دارد اما همیشه این دعدغه را به همراه داشته است که آیا تشعشعات این آنتنها برای شهروندان خطرناک است؟
گرچه ورود تلفن همراه به کشورمان با تاخیری ده ساله صورت گرفت، اما در مقایسه با تکنولوژیهای دیگر میتوان این ادعا را داشت که استفاده از این وسیله ارتباطی خیلی زود در میان افراد، جا باز کرد. صحت این ادعا را هم میتوان در آمار و ارقام منتشر شده از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات جستوجو کرد.
به گزارش پایگاه خبری شهر الکترونیک، براساس آمار منتشر شده در سایت شرکت مخابرات ایران، ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور تا پایان سال 90 با 48 میلیون کاربر برابر با 63 درصد بوده است.
امروزه تقریبا بیشتر افراد به جای استفاده از یک خط تلفن همراه از دو و گاهی اوقات سه خط استفاده میکنند. البته میتوان افزایش مشترکان تلفن همراه در کشور را با تعداد افزایش آنتنهای بیتیاس نیز درنظر گرفت.
ورود اپراتورهای جدید و افزایش حجم مشترکان آنها، باعث شده است که این اپراتورها برای پوشش دهی بیشتر مناطق و برای جذب بیشتر کاربران تعداد آنتنهای بیتیاس را در سطح کشور افزایش دهند. براساس آمار ارایه شده از سوی مخابرات در حال حاضر بیش از 14 هزار ایستگاه بیتیاس در کشور راهاندازی شده است.
روند رو به رشد این آنتنها در سطح شهر، گرچه به نوعی آنتندهی بهتر را به همراه دارد اما همیشه این دعدغه را برای بسیاری به همراه داشته است که آیا تشعشعات این آنتنها برای شهروندان خطری به همراه دارد.
خطرناک یا بیخطر
در خصوص خطرناک بودن یا نبودن آنتنهای بیتیاس نظرهای گوناگونی مطرح شده است. براساس گزارشهای متعدد گفته شده تشعشعهای آنتنهای بیتیاس، برای افراد خصوصا کودکان بسیار خطرناک است و عوارضی را به همراه خواهد داشت. در این خصوص چندی پیش محمدجواد نظریمهر، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با سایت خانه ملت، با انتقاد از افزایش بیرویه آنتنهای بیتیاس در کلانشهرها به ویژه شهر تهران گفته بود که تضعیف سیستم دفاعی بدن٬ افزایش ناباروری مردان، ابتلا به بیماریهای آلزایمر و پارکینسون٬ اختلالات عصبی٬ چشم و سر درد٬ کماشتهایی تنها گوشهای از عوارض این امواج بهشمار میآید.
نظریمهر با اعلام این که بهعلت نصب بیرویه آنتنهای بیتیاس، نیمی از پرندگان از تهران مهاجرت کردهاند٬ تصریح کرده که بهطور حتم این امواج بر تمام بخشهای محیط زیست و جامعه پیرامون تأثیرات منفی به جا میگذارد.
دلنواز فرودین، کارشناس سازمان انرژی اتمی: اغلب ساختمانهای واقع در نزدیکی دکل، خارج از ناحیه تابش هستند. با فاصله گرفتن از دکل، ناحیه تابش وسیعتر میشود و ساختمانهای بیشتری در معرض آن قرار میگیرند اما شدت تابش کاهش مییابد، چگالی توان تابشی آنتنهای بیتیاس در اغلب نقاط از یکصدم یا یک درصد حد مطابق با استاندارد ملی و راهنمای جهانی کمتر است.
در مقابل،گروهی نیز بر این باورند که آنتنهای بیتیاس هیچ ضرری برای شهروندان به همراه ندارد. در همین خصوص یکی از مسئولین اپراتور دوم میگوید: تمامی اپراتورهای تلفن همراه و از جمله ایرانسل طبق پروانه دریافتی، تشعشعات منتشر شده از فرستندههای دکلهای موبایل مربوط به خود را مورد ارزیابی دورهای قرار میدهند و میتوان اطمینان کامل داشت که میزان تشعشع رادیویی کلیه آنتنهای بیتیاس ایرانسل بسیار کمتر از حد مجاز تعیین شده توسط مراجع قانونی و ذیصلاح ملی و بینالملی بوده و هیچ گونه ضرری بر روی سلامت افراد ندارد.
یکی از مسئولین همراه اول نیز در پاسخ به این سئوال که آیا آنتنهای بیتیاس همراه اول از استاندارد لازم برخورد است میگوید: در کشور قانونی وجود دارد که بر مبنای آن سازمان انرژی اتمی تمام آنتنهای بیتیاس را تست میکند و به اپراتور مجوز نصب آن آنتنها را در شهر میدهد. البته گفتنی است غیر از دریافت مجوز اولیه، ما افراد ویژهای داریم که در ارتباط مستقیم با سازمان انرژی اتمی هستند که این افراد روی این آنتنها تستهای دورهای انجام میدهند. در واقع بحث فنی به عهده سازمان تنظیم مقررات و بحث تشعشعات آن به عهده سازمان انرژی اتمی است.
پرتوها در دست کنترل
همانطور که اشاره شد یکی از نهادهایی که با توجه به افزایش نگرانی شهروندان در خصوص تاثیرات منفی امواج آنتنهای بیتیاس دست به تحقیقات گوناگونی زده، سازمان انرژی اتمی است. به گفته مسئولان این سازمان، بررسی میزان تشعشعات یکی از وظایف همیشگی سازمان انرژش اتمی بوده است.
دلنواز فرودین، کارشناسان سازمان انرژی اتمی در خصوص این تحقیقات می گوید: این سازمان همواره به صورت دورهای و متناوب در حال اندازهگیری میزان پرتوها و تشعشعات در سطح شهر است، اما به دلیل حساسیتهای اخیر ایجاد شده در بحث تشعشعات آنتنهای بیتیاس، این سازمان، با یک برنامه زمانبندی شده 3 ساله، در تمام کشور اندازهگیری انجام داده است.
به گفته وی سازمان انرژی اتمی با در نظر گرفتن شرایط متفاوت نصب آنتن و دکل و در نقاطی با تراکم جمعیتی متفاوت، اقدام به سنجش میزان تابش این آنتنها و مقایسه نتایج با حدود پرتوگیری مطابق با مقررات ملی و استانداردهای بینالمللی کرده است که در این خصوص باید گفت اغلب ساختمانهای واقع در نزدیکی دکل خارج از ناحیه تابش هستند. با فاصله گرفتن از دکل، ناحیه تابش وسیعتر میشود و ساختمانهای بیشتری در معرض آن قرار میگیرند اما شدت میدان کاهش مییابد، چگالی توان تابشی آنتنهای بیتیاس در اغلب نقاط از یکصدم یا یک درصد حد مطابق با استاندارد ملی و راهنمای جهانی کمتر است.
فرودین یادآور می شود که لازم است، اندازهگیریها استمرار داشته باشد و کلیه نهادهای مسئول، براساس اطلاعات علمی واقعی و به دور از بزرگنمایی و همچنین با درنظرگرفتن ریسکها و استانداردها اطلاعرسانی کنند. همچنین این نهادها از ارائه اطلاعات ضد و نقیض خودداری کنند.
این کارشناس در پایان تصریح میکند که ما وجود خطر در زمینه تشعشعات غیر یون ساز را نفی نمی کنیم، بلکه معتقدیم باید استانداردهای موردنیاز رعایت شود تا مردم در خطر نباشند. براین اساس نظارت بر عملکرد اپراتورهای تلفن همراه باید مستمر باشد. حتی با وجودی که دوسال پیش سازمان انرژی اتمی اعلام کرد که تاکنون هیچ موردی مبنی بر مضر بودن آنتنهای موبایل مشاهده نشده است اما نظارتها قطع نشده و همچنان ادامه دارد و از این پس نیز ادامه خواهد داشت.
بسیاری از کارشناسان مخابراتی بر این عقیده هستند که بیشتر نگرانی مردم در خصوص تاثیرات آنتنهای بیتیاس به اطلاع رسانی اشتباه برمیگردد و به بزرگنمایی که بعضی از کارشناسان انجام میدهند.
در همین زمینه صادق عباسی شاهکوه رئیس سابق امور بینالملل و مهندسی ارتباطات رگولاتوری میگوید: ممانعت مردم از نصب آنتنهای بیتیاس به دلیل شایعاتی مبنی بر مضر بودن این آنتنها بر سلامتی افراد، سبب شده است که اپراتورها در برخی نقاط مسکونی امکان نصب این دکلها را نداشته باشند و این در حالی است که برای کاهش خطرات و مضرات احتمالی آنتنهای بیتیاس، توصیه میشود تعداد این آنتنها افزایش یابد؛ چرا که هر چه تعداد آنتنها بیشتر باشد به نوعی از قدرت امواج منتشر شده کاسته شده و این امر منجر به کاهش خطرات احتمالی ناشی از انتشار امواج از سوی این آنتنها میشود.
باسلام ببخشیدمن برای مدت یک سال ونیم مسخوام پیش دکل ایرانسل سکونت کنم لطفا بکید تواین مدت اتفاقی هم میافته خیلی نگرانم ی دختر7ساله وی پسر18ساله هم دارم میترسم لطفا بگید
سارا
هادی دیزج.27.6.97
اخیرا متاسفانه ما هم گرفتار نصب دکل ایرانسل در پشت دیوار منزلم هستم.یک فرد سود جوو خدا نشناس بنام علی فتوحی در کرج شهرک خرمدشت که صاحب پارکینگ شبانه روزی در محل نصب دکل نیز است اقدام به واگذاری محل دکل نموده بنده
از این خده نشناس به دادگستری شکایت کردم دادکستری از کلانتری محل خواست که رسیدگی شود نامبرده جهت پاسخ گویی در کلانتری حا ظر نشد.پرونده مجددا به دادگستری ارجاع شد.این بار از کلانتری خواسته شد از محل ایجاد دکل گذارشی
تهیه و مجددا به علی فتوحی جهت باز جویی اخطار شود.از محل توسط کانتری گزارش تهیه شد ولی طرف مقابل باز هم حا ظر
نشد.این بار پرونده بنده را به شورای حل اختلاف فرستادند علی فتوحی در شورا حاظر شد وبه مظر بودن دکل ایرانسل در حضور قاضی اعتراف کرد و تعهد داد که این کار را انجام ندهد. ما از دادکاه خارج شدیم.در راه از جیب خود یک تراول بیرون
آورد و گفت در مملکت ما این قانون است ومن توسط این آن دکل ایرانسل را خواهم زد.بله دوستان و این کار عملی شد.این
آقا توسط آن تراول حکم قضایی گرفت و درحال نصب دکل می باشد.در ضمن بنده استشهاد محلی نیز به همه جا داده بودم
اقدام شماها برای جمع اوری دکلها بی فایده است نتیجه نمی گیرید مگر آنکه آن تراول را داشته باشید…
اگر امواج مخابرات مضر هست پس امواج رادیویی صدا سیما هم مضر هست
سلام
ما روستا نشین هستیم حدود ۱۳ سال دکل ایرانسل
وسط روستا کاشته اند
قبلا هیچ گونه سرطان در روستا نبود
ولی حدود ۴سال هست که ۸۰%مردگان روستا
باسرطان مرده اند به نظر شما علت چیست
روستا هم بیش از ۵۰۰ خوانوار نیست
هر سال حدود۷ نفر بر اسر سرطان میمیرند
سلام روزتون بخیر میشه مراحل شکایت بگید . شکایت را به چه حوزه و نهادی باید ببریم ؟
سلام همه دارن می گن که این دکلها خطر دارن ولی متاسفانه مسئولین ما که برای جون مردمشون اهمیتی قایل نیستند توجه نمی کنند،متاسفانه ماهم پنجره اتاق خوابمون درست روبه یک دکل مخابراتی باز میشه تاالانم که پیگیریهامون راه به جایی نبرده من که اون صاحبخونه روکه به خاطر پول اجازه نصب دکل روداده نفرین می کنم آخه پول اینقدر مهمه که همسایتوآزار روحی وجسمی بدی بخدا خواب وخوراک نداریم بااین استرس
توروبخدا شمایی که گفتید موفق به جمع آوری شدید توضیح بدید چیکارکنیم.
هیچ گونه ضرری نداره این آنتن ها … امواج از نوع آر اف و غیر یونیزه هستن… و روی بافت بدن اثری نداره؛ دفتر حفاظت دربرابر اشعه(سازمان انرژی اتمی) دایما پرتو سنجی انجام میدن… به خودتون تلقین نکنین دقیقا همین تجهیزات در اروپا و آمریکا نصب هست… کسانی هم که آنتن را نصب میکنن بر روی پشت بام خودشان اصلا دریافتی ندارن و نقطه کور محسوب میشن!
البته موضوعی که هست اینه که آلاینده ها همه جادر اطراف ما وجود داره و میشه اونها رو مهار کرد
اخیرا دیدم محصول دانش بنیانی اختراع و تولید شده به نام رنگ ضد امواج یه مجموعه ای در مرکز فناوری های پیشرفته دانشگاه شریف است کسایی که استفاده کرده بودند مفید گزارش دادند
با سلام
البته این مشکل کل دنیا هست و اینکه میزان شدت امواج درنظر گرفته شده توسط FCC سالهاست که مورد ارزیابی قرار نگرفته و به شدت سازمان های محیط زیستس و مردمی به دنبال تغییر این استانداردها هستند
نکاتی هم که سازمانها و ریگولاتور میگند درسته و بر اساس FCC هست و همه دکل ها تحت نظارت هست اما مشکل خود این استاندارد هست که ابهام وجود داره به 5 دلیل این استاندارد رو رد میکنند
زمانی که این راهنما تدوین شد سایز تلفن های همراه به اندازه یک آجر بود و هیچگونه وای فای در کافی شاپ ها وجود نداشت. زمان گذشته است اما قوانین بدون تغییر باقی مانده اند.
حقیقت این است که هیچگونه استاندارد سلامتی در این باره وجود ندارد.
در حال حاضر هیچ استاندارد ملی یا بین المللی برای سطح ایمن تابش از دستگاههای بی سیم یا میکروویو وجود ندارد. در عوض دولت ایالات متحده راهنماهایی را که صنایع بر پایه تحقیقات دهه های پیش تهیه کرده اند به تصویب رسانده است. از آنجاییکه تست های ایمنی مناسب و بلند مدت برای اطمینان خاطر عموم مردم از حفاظت در برابر همه آسیب های احتمالی انجام نشده اند بنابراین این راهنماها اطمینان بسیار کمتری از یک استاندارد دارند. در واقع از نظر علمی هیچ سطح امن تابشی برای کودکان و زنان باردار تعیین نشده است. بنابراین این ادعا که یک دستگاه مطابق با استاندارد های دولتیست یا اینکه سطح تابش در آن با اندازه های اعلام شده توسط کمیسیون ارتباطات فدرال سازگار است تصور غلطی از ایمنی را ایجاد میکند. راهنماهای این کمیسیون بر 5 استدلال نادرست تکیه میکند بنابراین بنظر میرسد که باید منسوخ شوند. انطباق یک وسیله با استاندارد های ایمنی فدرال ایمنی شما و خانواده تان را تضمین نمیکند. در واقع وقتی کار به سلامت ما میرسد محدودیت های ایمنی وضع شده در اساس بی معنی میشوند.
پنج استدلال غلط درباره محدودیت های میزان مواجهه با تابش الکترومغناطیس:
که در ارتباط با صنعت و کاربردهای نظامیست. محدودیت های تابش موجودICNIRP و ANSI, IEEE (تهیه شده توسط
بر اساس این پنج فرضیه غلط وضع شده اند)
فرض اول: تنها عارضه جانبی مواجهه با تابش های الکترو مغناطیس ایجاد گرماست.
واقعیت: ایجاد گرما تنها مسئله نیست. اگر نگوییم هزاران صدها مطالعه نشان دهنده اثرات سوء ( از سردرد و آسیب به اسپرم ها تا انواع سرطان از جمله سرطان مغز) این مواجهات بر سلامت هستند.(در تمام مطالعات صورت گرفته بدون تغییر دما) اینگونه مطالعان باعث شدند سازمان بهداشت جهانی امواج رادیویی را در زمره گروه 2 بی (با احتمال سرطانزایی برای انسان ) قرار دهد.
فرض دوم: فقط اثرات جانبی آنی (حاد) مهم در نظر گرفته میشوند و اثرات بلند مدت (مزمن) اهمیتی ندارند.
اثراتی که بر اثر مواجهه طولانی مدت و در طول سالهای متمادی به وجود می آید را در نظر نمیگیرد.FCCمحدودیت های
سرطانها میتوانند دوره نهفتگی طولانی داشته باشند. تعداد قابل توجهی از مطالعات ارتباط بین مواجهه طولانی مدت با تابش و تومور مغزی را نشان داده اند. چنین تحقیقاتی باعث قرار گرفتن تابش در گروه 2بی موسسه بین المللی تحقیقات سرطان (با احتمال سرطانزایی برای انسان ) شده است اما این اطلاعات درباره اثرات بلند مدت دهه ها پیش که راهنماهای محدودیت مواجهه تهیه میشدند در نظر گرفته نمیشد.
فرض سوم: اندازه گیری سطح تابش با میانگین گرفتن در طول زمان به ما اجازه درک تاثیر بر سلامت را میدهد. اندازه گیری بیشترین میزان تابش برای فهمیدن تاثیر بالقوه مواجهه ضروری نیست.
واقعیت: بیشینه میزان تابش در میلی ثانیه بر بدن ما در سطح سلولی تاثیر میگذارد. حدود مواجهه کمیسیون ارتباطات فدرال برای اندازه گیری تابش به جای در نظر گرفتن پالس های شدید که مردم در مواجهه با آن قرار میگیرند میانگین سطح تابش را برای 30 دقیقه اندازه میگیرد. بسیاری از دانشمندان معتقدند که این ماهیت نامظم سیگنال های بی سیم است که باعث ایجاد اثرات بیولوژیکی مضر میشود. بنابراین اگر شما میانگینی از تابش را گزارش کنید این گزارش فقط برآوردی از تابش است بجای آنکه میزان واقعی بیشینه آن را نشان دهد. میانگین چقدر از بیشینه کمتر است؟ این میزان ممکن است بسیار کوچکتر از مقدار واقعی بیشینه باشد.
پیشینه: در ایالات متحده مقرراتFCC (بیشتر برای IEEE C95.1-1991 )برای مردم عادی میانگین را در 30 دقیقه درنظر میگرفتو برای کارگران در 6 دقیقه.
ICNIRP میانگین مواجهه را برای هردو مردم عادی و کارگران به صورت دوره 6 دقیقه ای تعریف میکند.
به عنوان مثال: من به شما مشت میزنم و بینی شما میشکند. من میگویم قدرت ضربه من میتواند در بازه یک سال اخیر میانگین گرفته شود که 365 روز است. بنابراین شما نباید صدمه جدی دیده باشید زیرا به طور میانگین قدرت زیادی در طول سال اخیر به شما وارد نکرده ام. آیا این معقول است؟؟ وقتی راجع به اندازه گیری اثرات بر بدن صحبت میکنیم باید درباره میانگین صحبت کنیم یا بیشینه؟
فرض چهارم: ارزیابی آسیب های منحصر به کودک و جنین ضروری نیست.(مهم تابش جذب شده توسط یک مرد بزرگسال است.)
واقعیت: آزمون های انطباق FCC با بهره گیری از مدل سر یک مرد 220 پوندی صورت میگیرد. تحقیقات مکررا نشان داده اند که امواج نفوذ عمیقتری به بدن و مغز کوچکتر کودکان دارند. محدودیت مواجهه های اخیر FCC جذب انرژی بیشتر در جنینها کودکان و زنان را در نظر نمیگیرد.
فرض پنجم: تمام بافت های بدن به طور یکنواخت امواج رادیویی را جذب میکنند. توانایی جذب متفاوت پرتوهای امواج رادیویی در بافت های مختلف و همینطور پیامدهای بیولوژیکی مختلف با توجه به آرایش منحصر بفرد اندامها و بافتها برای فهمیدن خطرات برای سلامت عمومی ضروری درنظر گرفته نمیشود.
واقعیت: حدود مواجهه FCC جذب متفاوت امواج به بافت های مختلف بدن را در نظر نمیگیرد. برای مثال بافت سینه زن بافتی بسیار جاذب است بنابراین تابش بر آن تاثیر بسیار بیشتری دارد. چشم ها و بیضه ها نیز در برابر تابش های الکترومغناطیسی حساس هستند. بدن کودکان نیز به دلیل محتوای آب بالاتر میزان بیشتری از پرتوها را جذب میکند. با این حال مدارک علمی از خواص الکتریکی مختلف بافتهای انسان در سنسن مختلف در راهنماهای محدودیت مواجهه قدیمی FCC موجود نیست.
تست های انطباق FCC برای دستگاههای بی سیم از سیستمی بهره میبرد که به وسیله آن دیوید گلتکین به همراه لوتار مولر مهندس آزمایشگاههای بل در این ماه گزارش دادند که تلفن های همراه معمول میتوانند باعث ایجاد نقاط کوچک در مغز شوند.
مثال های دیگری از حرکت نکردن حد مواجهه FCC با زمان:
1. حد مواجهه FCC فرض میکند که سینگال های بی سیم برخورد کرده به بدن انسان از یک فاصله مشخص فقط از یک آنتن فرستاده شده اند.
در قرن 21م ما فقط در مواجهه با یک آنتن وای فای نیستیم.یک کلاس درس معمولی میتواند ده ها جریان موج در حال انتقال از ده ها آنتن داشته باشد : 30 لپ تاپ 30 تلفن همراه یک پرینتر وایرلس یک سیستم امنیتی بی سیم یک نقطه دسترسی به اینترنت و یک دکل تلفن همراه که در دیدرس از پنجره واقع شده است.
2. نحوه عمل استانداردهای FCC نحوه عمل دستگاههای امروزی که ما از آنها استفاده میکنیم را منعکس نمیکند.
قوانین FCC چیزی به نام نحوه استفاده استاندارد توسط مصرف کننده را مشخص میکند مثلا اینکه اپ تاپ ها حداقل 20 سانتی متر از کاربر فاصله داشته باشند بنابراین قرار دادن لپ تاپ ها در بغل کاربر نقض شیوه استاندارد استفاده است. دستگاهها در این فاصله استاندارد مورد آزمایش میزان تابش قرار گرفته اند بنابراین اگر ما این موارد را نقض کنیم دوزهای بالاتر از حد استاندارد تابش را دریافت خواهیم کرد. در حال حاضر زنان تلفن همراه خود را در لباس زیر خود یا در ناحیه شکم زیر کش شلوار قرار میدهند. مردان نیز تلفن همراه خود را در جیب جلوی شلوار جین میگذارند. هیچ یک از این مکانهای معمول مطابق با قوانین استاندارد FCC نیستند.
سلام.
من خودم مدت دو سال کارشناس نگهداری ایرانسل بودم.
اولا اینکه هر کس این دکل ها تو خونه اش باشه شب و روز آسایش ازش سلب میشه . چون نیمه شب میان میگن سایت دون شده.
دوم اینکه من خودم شخصا بعد مدت ها استعفا از کارم هنوز سردرد دارم. پاهام سست شده. همکارای دیگمم همین مشکل دارن.
این دکل ها واقعا تشعشات مضر داره . اما مسئولان چون نفعشون تو این کاره و اپراتورها بهشون پول هنگفتی میدن بنا به دلایلی سکوت میکنن.
من خودم رو دکل کار کردم. واقعا دارم میگم نزارین اینا رو تو خونه هاتون یا حتی توی کوچه و محلتون نصب کنن.
سردرد و ضعف عضلات و سرطان و …. از عوارضشه.
من چند تا از کسایی که کار دکل کردن خبر گرفتم یکیشون سرطان حنجره داره یکیشون مشکل اعصاب و…
تو رو به جان عزیزاتون اطلاع رسانی کنید . به خدا قسم ضرر داره
من ۱۴سال هست ک کارم نصب دکل و سیستمهای مخابراتی هست.ن من بلکه همه همکاران من در استان یزد هیچ کدام مشکلی برایشان پیش نیامده و همه هم بچه دارشدن هم صحیح و سالم هستند.صحت حرف مرا از مخابرات استان یزد در مورد دکلبندهاش جویا باشید
ببخشید سوالی داشتم.
در صد متری خونه ما یک دکل حدودا شش متری ایرانسل دربام طبقه چهارم نصب شده. خونه من هم در طبقه چهارم روبروی دکل است
میخوام بدونم چطور میشه برای برچیده شدن این دکل اقدام کرد ؟
در ضمن کجا باید شکایت کنیم ؟
آیا به شکایت ما که پنجاه خانوار استشهاد گرفتیم اهمیت خواهند داد ؟
سلام .عمو من بیست ساله دارم رو دکل ار میکنم .تا الانم هیچیم نشده چرت نگید
سلام منو خیلی ترسوندین آخه تازه ایرانسل بهمون پیشمهاد داده که در صورت موافقت ما ودیدن اونا تو حیاط خونمون دکل بزنن الان واقعا نمیدونم چکار کنم
سلام سارا جان
هیچگونه ترسی بابت تششعات دکل یا فرکانسهای ارسالی ان وجود ندارد دکل ها تست شده وبدون عوارض هستند
اره جون خودت
اگه راضی هستید بغل خونتون بیان یکی بزنن
با سلام و عرض ادب،اگه دوست دارین یک عمر آه و نفرین مردم پشت سرتون باشه مشکلی نیست بگین بیان بزنن،ولی به نظر من این کار را نکنید بهتره
قبول کنین پول خوبی گیرتون میاد:|
باسلام،بنده دکترای itو هوش مصنوعی دارم،و الان حدود 2ساله روی این موضوع تحقیق میکنم،این دکل ها شدیدا مضر هست و باعث اختلالات عصبی میشه
باسلام و عرض ادب…..کسی هست که از بدونه جهت جابجا کردن دکل مخابراتی چه مراحلی باید طی کرد و از کجا باید شروع کرد ؟ دم منزل من یه دکل تک پایه مخابراتی هست…ممنون میشم منو راهنمایی کنید تا هر چه زودتر بتونم از بروز هر گونه مشکلی برای بچه کوچیکم جلوگیری کنم….09121890687
سلام
جابجایی فقط اسیب را به دیگر شهروندان منتقل میکند
بهتر است وادارشوند به تجمیع دکلها یا نصب بی تی اس های کم قدرت
یه چیز مسلمه که امواج الکترومغناتیس ضرر دارند…
مملكت پر پارازيت دنبال چي ميگرديم؟؟؟
درود
بنده دکترای فیزیک هسته ای دارم و چندین سال دراین زمینه تحقیق کردم.اکیدا اعلام میکنم که این امواج برای سلامتی شما مضر هستند و این گرما که در ناحیه مغز و گوش های شما در نزدیکی دکل های BTS احساس میشه بعد از مدتی میتونه سبب ایجاد تومور های مغزی و یا ایجاد سرطان خون بشه.
بنده به همراه تمامی اهالی محل شکایت نامه ای برای جمع شدن آنتن BTS تنظیم کردیم و خوشبختانه با امضای اهالی محل بعد از یک ماه این آنتن جمع شد،به شما نیز توصیه میکنم برای حفظ سلامتی خودتون همین امروز برای برای تنظیم دادخواست اقدام بفرمایید.
سلام
لطفا مراحل کار جهت دادخواست فوق را اعلام فرمایید
به کجا مراجعه شود ؟
سلام. ممنون از راهنماییتون. اخیرا دکلی چسب آپارتمان ما نصب شده. شکایت رو به کدام ارگان بردید؟
با سلام جناب آقای دکتر
لطفا اینجانب را راهنمایی بفرمایید که مراحل قضایی چگونه است.
چون همسایگان اذعان دارند که مخابرات در این گونه دعاوی دست برنده دارد و به لحاظ فنی حریف را مغلوب می کنه.
پارسال خانم من باردار شده بودند ولی به بعد از یک سونو گرافی قلب بچه تشکیل نشده.این در حالیست که در دوره حاملگی قبلی که منزل در جای دیگری بود هیچ مشکلی نبود.
لطفا راهنمایی بفرمایید.
جناب دکتر یا رومی روم یا زنگی زنگ!، اگر فکر میکنین دکل های بی تی اس مضر هستن پس لطفا گوشی همراهتون رو هم خاموش کنین و دیگه استفاده نکنین. تمام دنیا از آمریکا و اروپا گرفته تا چین و ژاپن همین سیستمی که در ایران هستش کار میشه. آنتنهای بی تی اس لازم هستش که به تعداد کافی در نقاط مختلف شهر نصب باشه تا جوابگوی بار ترافیکی شبکه باشه. در غیر اینصورت شبکه به مشکل میخوره. اتفاقا وقتی اینجوری شکایت میکنین و دکل رو جمع میکنن برای اینکه آنتن دهی منطقه ضعیف نشه محبور میشن قدرت سیگنال دکل های مجاور رو بالا ببرن!
با سلام،دوست محترم شما منفعتی از جانب این شرکتها حاصلتون میشه که دارید طرفداری میکنید؟
همه عالم و آدم میدونن که این دکلها هم برا سلامتی مضر هستش هم ارزش منطقه ای که این دکلها احداث میشه به طور کلی میاد پایین ،تو منطقه ما یکی از همسایه ها تو حیاطش زده خونه های ما فروش نمیره
با سلام برادر محقق
در نزدیکی خانه ما نیز یک دکل وجود دارد بایستی به کجا شکایت کنیم تا زودتر جواب بگبریم و حداقل چند امضائ در شکایت لازم است؟؟/
سلام ماهم اين مشكل را داريم متن شكوايه را محبت فرماييد و اينكه به كدام مرجع مربوط ميشود.
ما بالاي سرمون هم دكل ايرانسل هست و هم دكل رايتل واقعا خيلي ضرر داره . همين كه بيرون از خونه همه خانواده خوشحاليم خندونيم به محض ورود همه پر از تنش هستن، مامانم دائم سردرد داره دپرس ميشه ولي بيرون از خونه هممون حالمون خوبه . برادرم گوشه گير و پرخاشگر شده، لعنت به هر كسي كه با جون مردم بازي ميكنه و اميدوارم اين بلاها سر خودش و مامانش و خانوادش بياد كه بفهمه چقدر عذاب آوره.
در کشورهای اروپایی یکی از این دکل ها را نمی توانید ببینید.
شما کدوم کشور رفتین که هنوز موبایل اونجا نیومده؟
درسته نمی بینید چون آنها خیلی تمیز این دکلها رو در المانهای شهری محو و مخفی می کنند مثلا در انگلیس اکثر انتن ها در تابلو های تبلیغاتی بزرگ است و یا روی سقف جایگاه پمپ بنزین و پشت تبلیغات آنها
از زمانیکه این انتن در محل ما نصب شده سر درد,ضعیف شدن اعصاب و سرطان(خون)را برای اهالی روستای ما اورده.بیشتر اهالی روستا بر این باورند که از زمانیکه دکل btsایرانسل اینجا نسب شده این بیماریها رواج پیدا کرده .خود من به شخصه از همان زمان اعصابم هر روز داره ضعیفت تر میشه وهرروز استرس ونگرانی باز هم نمیدونم که حتما علت اصلی همین باشه
اشعه داره ضرر هم داره. سردرد هم یکی از اون نشونه هاشه. اینا اگه بگن ضرر داره بازار خودشونو خراب میکنن. دیگه نمیزارن هیچ دکلی نصب بشه.
از سه سال پیش که همسایه بغلی دکل نصب کرده هفته ای یه بار سر درد گرفتم اونایی که میگن ضرر نداره اشتباه فهمیدن همین گوشی کوچیک رو هم دم گوشت میگیری ضرر داره چه رسد به دکلش که قدرت امواجش چندین هزار بار از گوشی بیشتره تازگی اخبار اعلام کرد سکته مغزی سومین عامل مرگ و میر در جوانان ایران هست در صورتی که در کشورهای خارجی چهارمین عامل محسوب میشه بیشتر کسانی که از ایرانسل سود میبرند میان انتشار میدن ضرر نداره خیلی ضرر داره مواظب کوچولوها تون باشید اونا تقصیری ندارن که فردا بعد ده سال بفهمن که سرطان دارن
سلام
ازمسئولین محترم اعم از وزارت بهداشت،انرژی اتمی،ارتباطات،وسایر ارگانهای ذیربط واطاع رسان ،به اطلاع عموم خبر رسانی شود که اشعه ها خطر ساز نیستند بلکه مفید هم هستند
سلام
ضرر کجا بود؟یه مرد پیداشه بگه این اشعه ها ضرر نداره،اصن آقاجان سشواری که میگیریم رو سرمون خطرش از دکل روی پشت بام بیشتره.
والاااااااااا
با سلام درخصوص دکلهای تلفن همراه اول بویژه ایرانسل امروز یکی از همین دکلها رو اوردن در پشت بام اپارتمان ما در شهر ارومیه نسب کردن که این در حالی است که چون صاحب اپارتمان اینجا تشریف ندارن به خاطر دریافت اجاره و نادیده گرفتن حقوق مستاجری اقدام به اینکار کردن که در حالی که 2 تا از فرزندان من به دلایل نامشخص کمی بعد از تولد از دنیا رفتن اونهم در همین اپارتمان الان نگرانی من چند برابر شده که ایا ریسک خطر را بالا خواهد برد یا نه وچون به دلیل عدم توانایی مالی امکان جابجایی را ندارم چاره در چیست لطفا مرا راهنمایی بفرمایید
درود
بنده دکترای فیزیک هسته ای دارم و چندین سال دراین زمینه تحقیق کردم.اکیدا اعلام میکنم که این امواج برای سلامتی شما مضر هستند و این گرما که در ناحیه مغز و گوش های شما در نزدیکی دکل های BTS احساس میشه بعد از مدتی میتونه سبب ایجاد تومور های مغزی و یا ایجاد سرطان خون بشه.
بنده به همراه تمامی اهالی محل شکایت نامه ای برای جمع شدن آنتن BTS تنظیم کردیم و خوشبختانه با امضای اهالی محل بعد از یک ماه این آنتن جمع شد،به شما نیز توصیه میکنم برای حفظ سلامتی خودتون همین امروز برای برای تنظیم دادخواست اقدام بفرمایید.
سلام یک دکل در فاصله ۱۰متری خانه ام نصب شده چکار باید کنم تا جابجایش کنن تشکر
البته همانطور که مدیریت سایت فداغ نیوز اشاره کرده اند بخشی از نظر من جنبه طنز دارد. زیرا انسان عاقل دست به خودکشی نمی زند و معتاد شدن هم نوعی خودکشی است. اما هر تکنولوژی که وارد جامعه می شود ابتدا از مضرات آن داد سخن می گویند ولی بشر امروزی نمی تواند بدون تکنولوژی زندگی کند. منظور من این بود که برق هم خطراتی دارد، رانندگی خطراتی دارد، موبایل، تلویزیون، ماهواره، اینترنت و… هم هر کدام خطراتی دارند اما همه مردم با اینکه مضرات آنها را می دانند از آنها استفاده می کنند. پس نباید از دکل ایرانسل بترسیم . در همه نقاط کشور وجود دارد و حالا برای مردم فداغ خطر دارد؟
خطر تشعشعات دکل ایرانسل بیشتر از دکل همراه اول که نیست. تلویزیون، کامپیوتر، اینترنت و تمام تکنولوژی های روز دنیا مقداری تشعشعات دارد و فقط می خواهند مردم را بترسانند. اجازه دهیم دکل ایرانسل و رایتل هم در فداغ نصب شود و فداغ پیشرفت کند. بالاخره همه ما به طریقی خواهیم مرد. یا با بیماری، یا با تصادف و یا با برق گرفتگی و…
پس این هشدارها را زیاد جدی نگیریم.
واااااای وقتی شما آقای فریدونی میگین به هرحال ما میمیریم یا با برق گرفتگی یا تصادف یا … پس اگه اینجوریه پس چون میمیریم یه روز باید بیریم معتاد هم بشیم چون بهرحال میمیریم و چ معتاد بشیم چه نشیم بالاخره میمیریم پس بریم معتاد بشیم تا با معتادی بمیریم.
خیلی خیلی خیلی واستون متاسفم آقای روزنامه نگار . حیف حیف
فداغ نیوز:سلام دوست عزیز به یقین جناب فریدونی یکی ازافراد پرافتخارفداغ است واین مطلب ایشان از روی طنز بیان فرموده اند
هشدارو جدی بگیریم ولی ظریفت خودمون رو بالا ببریم. چه نیازیه که الان هرکسی دو سه موبایل همراه خودش داشته باشه! چه نیازیه که ما صرفا جهت فخرفروشی هم که شده انواع خطارو داشته باشیم. ما هم باید کمی جنبه و ظریفیت به خرج بدیم تا هم فداغ پیشرفت کنه وهم خطراتش دامان گیر ما و نسل آینده ما نشه.
نکته بسیار مهم
چون بهره ور این دکلها خودمون هستیم
باید سعی در استفاده از اپراتورهای محدود شود
با سلام
تو کشور قطر مخابرات میاد به بعضی از اهالی محله ها پیشنهاد میدن که در مقابل نصب کردن این دکل ها روی بام خونه های این افراد ماهیانه مبلغ 7000 ریال به انها پرداخت کنند و خیلی ها هم قبول میکنند این چیزها هم شنیده میشه که ضرر داره ولی تا بحال واسه انهایی که نصب کردن روی خونه هاشون و من آنها رو میشناسم ضرری جسمی یا هر گونه خطری ندیدم به هر حال واسه اطمینان بیشتر میشه این دکل ها رو کمی دور از خانه ها نصب کرد
امواج منتشره از این دکل ها با گذشت زمان عوارض خودشو نشون می دهند. شاید در ما شایدم در نسل های آینده ما.
سلام. الان خطرش دیده نمیشه زمانی دیده میشه که بچه ها ونوه های ما عقیم شدند ساده وزود باور نباش
اینم یکی از کارهای اون دسته از ادمهای ناخیر خواه فداغ است اگر کارشناس شما گفتی ادم خیرخواه است بپرس ازش کجا خوبه دکل نصب شود هنوز دکل نیونده مخالفت شروع شد فداغ تا از دست ادمهای ناخیرخواه و مخرب است پیشرفت نمیکند تمام ایران از این دکل هستش ب فداغ ک رسید خطرناکه