خانه / اخبار کوتاه / آسفالت ۵ هزار متر از معابر و کوچه های فداغ توسط شورای اسلامی

سوال شماره ۱۷/ پرسش و پاسخ با کاندیداهای انتخابات شورای اسلامی فداغ

پرسش و پاسخ با کاندیداهای انتخابات شورای اسلامی فداغ

سوال هفدهم: *در جهت جذب نظر خیرین و کمک های خیرخواهانه آنها چه برنامه ابتکاری را مدنظر دارید؟*

*صدای فداغ* : این بسته انتخاباتی به این صورت خواهد بود که ابتدا یک سؤال مطرح شده و در ادامه پاسخ کاندیداهای محترم انتخابات شورای اسلامی فداغ، به آن سؤال منتشر خواهد شد و به همین ترتیب تا روز انتخابات، تمامی سؤالات و پاسخ ها به اطلاع همشهریان محترم خواهد رسید.

(ترتیب کاندیداها بر اساس حروف الفبا نمی‌باشد)

*برای این پرسش فقط هفت نفر از افراد پاسخ خود را ارسال کرده اند*

۱- دیدگاه مشترک اقایان حسن اخلاقی و احمد کهنسال:
ما باید برای روستا مجمع خیرین تشکیل دهیم و در تمام مسائلی که به کمک خیرین احتیاج داریم از آنها طلب کمک کنیم. مجمع خیرین می تواند خود متشکل از چندین گروه باشد به طوری که به عنوان مثال مجمع خیرین سلامت داشته باشیم یا میتوانیم مجمع خیرین کمک به زوج های جوان داشته باشیم و در تمامی زمینه‌ها باید از خیرین محترم کمک گرفت.
قطعاً افرادی که کمک های خیرخواهانه به روستا انجام می دهند برای رضای خداست، اما این دلیل نمی‌شود و ما باید از خیرین محترم کمال سپاسگزاری را داشته باشیم و این فرهنگ خیرخواهانه را در جامعه روستایی اشاعه دهیم.

۲- اقای کامران جهان پناه:
مشارکت خیرین در گرو اعتماد و آگاهی است.
در کنار تلاش و پیگیری جهت اخذ بودجه های عمومی و دولتی برای امورات و ابادانی محل، باید تلاش کنیم که از خیرین عزیز هم فداغی و هم از شهرها و روستاهای خیر خیز منطقه ترغیب به کار خیر یا سرمایه گذاری نماییم. اعتماد نقش کلیدی در کمک خیرین به کارهای عام المنفعه مانند مدارس و بهداشت و اب و ورزش وغیره دارد از این رو شورا در صورتی در جذب کمک خیرین موفق است که شفاف عمل کند.
۳- اقای سید سجاد قتالی:
قطعا شورا بدون پشتیبانی مردم توانایی انجام بیشتر مسائل را نخواهد داشت چنانچه ما شفافیت لازم را در جهت نحوه ی اولویت بندی و در میزان هزینه ی پروژه ها و مصوبات را داشته باشیم و مردم بدانند که چگونه کمک های مردمی در روستا هزینه میشود قطعا همکاری ویژه ای خواهند داشت و باید بر اساس کارگروه مشورتی که متشکل از معتمدین و خیرین و فرهنگیان و بزرگان هر طایفه میباشد براحتی میتوان در خیلی از موارد همکاری بسیار عالی با مردم داشته باشیم
۴- اقای علی کرمی:
1- ساماندهی جلسات مجمع خیرین با هماهنگی معتمدین و خیرین هیات مدیره
تقويت ساختار و تشکیلات مجمع
2- راه اندازی و تاسیس موسسات خیریه
3- تلاش در جهت شناسایی نیازهای مناطق محروم در زمینه نیازهای بهداشتی ، درمانی و اهتمام در جهت رفع آنها
4- شناسایی سازمان ها، مؤسسات، ارگان ها و هسته های علاقه مند به امور عام المنفعه به منظور ارتقاء سطح همکاری و بهره گیری از توانمندی و استعدادهای بالقوه آنان
5- برنامه ریزی برای بهره گیری صحیح از کمک ها و مشارکت های مردمی و دریافت وجوه نقدی و غیر نقدی

۵- اقای ناصر منصوری:
ابتکاری که بنده دارم اینست که با خیرین جلسات بیشتری برگزار شود و از مسائل و مشکلات فداغ ، خیرین ومعتمدین را بیشتر آگاه کنیم . همچنین در این رابطه می توان از کارگروه مشورتی هم استفاده کرد .

۶- اقای عباس پناهی:
ابتدا نشان دادن ویژگی های مثبت و اثرات بلندمدت و ماندگار طرح مورد نظر به خیرین عزیز و مرحله بعد عمومی کردن طرح مورد نظر و مشارکت دادن خیرین عزیز در طرح از ابتدا تا انتها به گونه ای که حس تملک و تعلق به طرح داشته باشند

درباره‌ی فداغ نيوز

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*


+ 8 = 10