در پی درخشش شهروند فداغی و کسب مقام قهرمانی شطرنج ،آنهم با غلبه بر استاد بزرگ و دارنده مقام چهارم کشوری .برآن شدیم تا پای صحبت این عزیز بنشینیم و از نحوه مسابقه و چگونگی کسب مقام قهرمانی از زبان خودشان بشنویم.
این مسابقه که در سالن خانه ورزش ارد برگزار گردید با حضور ده شطرنج باز کار خود را شروع نمود .البته قرار بود افراد بیشتری در این مسابقه شرکت نمایند ولی به دلایلی این مسابقه با افراد کمتری کار خود را در روز 12 بهمن ماه سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی شروع نمود .
آقایان مرتضی حسینی فرزند حسن -محمد امامی فر فرزند حسن -محمد رمضانی فرزند غلامحسین -از شرکت کنندگان فداغی بودند که در این مسابقه حضور داشتند .
شطرنج بازان خلیلی علارغم اینکه قرار بود در این مسابقه حضور داشته باشند ولی به دلایلی در این مسابقه حضور نیافتند .
شرکت کننده شیرازی در دور اول علارغم اینکه حریف سرسختی هم بود مغلوب خود نمودم .
در دور دوم با مرتضی حسینی افتادم .با وجود اینکه ایشان را خوب می شناختم و از نحوه حرکات و نوع بازی ایشان آشنایی داشتم ،با یک بازی خوب ،بر ایشان نیز غلبه نمودم .
در دور بعد با احمد منصوری از ارد افتادم .ایشان مقام چهارم کشوری را با خود به همراه دارد .با توکل بر خداوند و با یک بازی منتقی توانستم از سد این حریف قدر خود هم بگذرم .
پیروزی بردارنده مقام چهارم کشوری در حالی بدست آوردم که حریف یک مهره از من جلوتر بود .این پیروزی برای حریف اصلا قابل باور نبود .
در فینال هم مجددا با یک شطرنج باز اردی روبرو شدم که توانستم ایشان را در سه حرکت مات نمایم .
آقای نریمانی از میزان آمادگی خود هم سخن گفتند و فرمودند این پیروزیها و کسب مقام قهرمانی ساده بدست نیاوردم .
در این راه زحمات زیادی را متحمل شدم وآنقدر در اوج آمادگی بودم که حاضر بودم چندین مرتبه دیگر هم مسابقه دهم وباز هم پیروز میدان شوم .
آقای نریمانی در پایان اظهار داشتند که بازی ها در سطح بسیار خوبی برگزار گردید و جا دارد از کلیه کسانیکه به نحوی در بر گزاری این مسابقه دست داشته اند تشکر نمایم .
ایشان تشکر ویژه ای هم داشتند از آقای خرم نوشادی رئیس شورای ورزشی فداغ که زحمت رفت و برگشت این عزیزان را تقبل نموده بودند .
این خدمت بر بستر اینترنت پرسرعت هست و مخابرات باید پشتیبانی کنه و یا بر بستر فیبر نوری باشه و مستقیم فیبر به در خانه ها برود
در حالی خبر رسانه ای شدن دیجیتال تی وی برای شهرهای گراش و خنج با ذوق و شوق انعکاس و مخابره میکنیم که ایران سر افراز اسلامی بلطف الهی و ببرکت بیش از سه دهه عمر جاودانه اش با عنایت خاصه بقیت الله الاعضم ارواحنا و ارواح العالمین له الفداء و رهنمودها و تدابیر خرد مندانه مقام عظمای ولایت و رهبری و فرماندهی کل قوا حضرت آیت الله خامنه ای میرود تا بر فراز قله دانش الکترونیک : همانند فتوحات دیگر قله ها :مانند ساخت ماهواره و تسلیحات زمین به هوا و هوا به فضا و نیزسطوح و زیر دریا و شگفتی در دستیابی به ساخت ….. اینشاالله ظرف یک تا دو سال آینده یعنی 1394 به” تلویزیون هوشمند” دارای “پروتکل ” قوی تجهیز و بعنوان شبکه ملی و جایگزین تلویزیون دیجیتال که هنوز ما از آن بهره مند نشده ایم در اختیار کلیه استانها و شهرستانها قرار دهد و این در حالی است که این سیستم با بهره مندی از پورتکلی که تعریفش را در ذیل این نوشتاری خدمتتون توضیح خواهم داد در بعضی از مناطق ایران اسلامی با موفقیت کامل تست خود را داده و در حال بهره برداری است واین در حالی است که ما هنوز در گیر تصاویر آنالوگ و بعضا دیجیتال اما با قابلیت ارسال پال هستیم
حقیر وظیفتا از طرف خودم و مردم شریف و نجیب دو شهرستانهای صدر الاشاره دستبوس زحمات و پیگیریهای مستمر مسٌولین خصوصا نماینده محبوبمان هستیم
امااز امرا، نظام الهی و سیاسی جمهوری اسلامی نیز بیش از اینها توقع داریم . چرا نباید زود تر اینها مناطق ما هم مانند دیگر مناطق از این سیستم خوب بهره مند شود !!؟؟
آقایان تا کی میخواهید همچنان مردم نجیب ، شریف و صبور ما را در محیط . مناطق کمتر توسعه یافته .( مناطق محروم ) نگهدارید مگر جز این است که مشارکت همه مردم” چه کاخ نشین و چه کوخ نشین” در بهره مندی از امکانات ملی بمنزله مشارکت و استفاده از بیت المال به یک سهم مساوی است . البته نیت ندارم بی عدالتی دولت در بهره مندی از پروژه های ملی رادر این صفحه بیان نمایم که آن موضوع بحثی جدای از این صفحه را میطبد اما بخش مهم آن استحظارا بصورت کلی عرض میکنم
بنظر میرسد موضوع تقسیم بودجه و بهره مندی شهرستانها از هر گونه امکاناتی که دولت برای مناطق فراهم مینماید . تبدیل به جنگ قدرت نمایندگان مردم و اعمال نظرآنها در سازمانهای تخصیص اعتبارات و مراجع ذیربط است !! نتیجه اینکه ما باید نماینده ای با بینش بسیار بالای سیاسی و اجتماعی و نیزبا قدرت فن بیان بالا را داشته باشیم تا بتواند حقوق حقه مردم این مناطق حتی حقوق معوقه را به ما برگرداند.
اگر سهم مشارکت انسانی و مالی مردم باصطلاح مناطق محروم لارستان . گراش ودیگر شهرها و دهستانهای وابسته .در دفاع از انقلاب و نظام الهی و سیاسی ایران اسلامی و مشارکت در طرحهای بزرک” لبیک یا خمینی و لبیک یا خامنه ای ” این مطلب را پیشکسوتان جنگ و جهه بیشتر بخاطر دارند. بیش از دیگر شهرها نبوده است کمتر هم نبوده . شاهد اثبات ادعا. وجود مقدس قریب هزار تن از شهدا . جانبازان و ایثارگران هستند که مایه مباهات مردم و نظام اند
حال که سهم ما در صیانت از نظام و انقلاب ونیز تبعیت از ولایت فقیه به مانند دیکر هموطنان عزیز میباشد .
چرا باید سهم ما ازتخصیص اعتبارملی و نیز بهره مندی از پروژه های ملی از دیگر مناطق کمتر باشد و بعضا صفر باشد؟
چرا باید سهم ما در بهره مندی از گاز شهری که در خاک ما و زمین اجدادی ما کشف وپالایش میگردد و به خاور دور و کلان شهرهای ایران منتقل شود صفر باشد ؟
چرا با گذشت بیش ازیک سال به دستور و مصوبه مقام معظم رهبری حفظکم الله تعالی مبنی بر انتقال گاز به این مردم توجه نمیشود و حتی تا کنون برای این طرح هیچگونه گزارشی توجیه نشده است . ما از مسولین آستانی و این شهرستانها میخواهیم از لاک محفظه کاری خارج شوند و منافع و خواسته مردم را بر منافع خودشان ترجیح دهند .
آیاتا کنون دولت در تبعیت از فرامین رهبری بمانند مردم موفق عمل کرده است ؟
بد نیست بدانید قریب به یکصد و چهل میلیون تومان بعنوان بخشی از تامین این هزینه سنگین تلویزیون دیجیتال از محل دو در صد سهم نفت و گاز فرمانداری گراش تامین گردیده است
بهر حال برمیگردیم به قابلیتها و امکاناتی که تلویزیون هوشمند برای کاربر خود فراهم مینماید .
1 برای فعال نمودن این تی وی نیاز به اتصال آنتن های اینترنال و یا اکسترنال و یا ویدیو سینتر نداشته و فقط برای دریافت و پردازش برنامه های خود از خطوط تلفن شهری استفاده میبرد
2 این سیستم هوشمند شما را از حالت یکسویه و خسته کننده “فقط بیننده و شنونده باشید” در آورده وکاربر خود را به دنیای ارتباط دو جانبه دعوت مینماید . بخشی از صدها خدمات متنوع که این سیستم برای کاربران پردازش و نیز دریافت میدارد بشرح ذیل است
3 دسترسی آسان به آرشیو برنامه های کلیه رسانه های صدا و سیمای داخلی و خارجی بطوریکه میتوانید عناوین خبرها و نیز فیلمها و همچنین دیتا ها را استخراج و ضمن ملاحظه آنها به دوستان خود نیز انتقال دهید
4 مکالمه صوتی و تصویری را برای کابر بصورت آنلاین و با هزینه بسیار ناچیزفراهم مینماید
5 دسترسی آسان به شبکه های اینترنت و ورود به فضای مجازی سینماها و تاتر
در پایان بامید تحقق وعده های مسولین وخروج آنها از نگاه یکسویه و توجه بیشتر به مردم جنوب و رسانه ای شدن این سیستم و تحول در دنیای مجازی . از خدای متعال برای خادمین نظام الهی سیاسی جمهوری اسلامی ایران سعادت و سلامت توآم با طول عمر با عزت طلب مینماییم ” سایه مقام معظم رهبری مستذام باد آمین ” با احترام علی اصغر خاکبیز
با توجه به خدمات گسترده این سیستم هوشمند در ذیل این عبارات به تعریف” پروتکلی ” که برای این سیستم آمده است اشاره میکنم
========================================
پروتکل چیست
تصور کنید یک ایرانی و یک فرانسوی، هر یک به زبان خودشان بخواهند با یکدیگر صحبت کنند؛ چه اتفاقی خواهد افتاد؟ قطعا از صحبتهای هم هیچ نخواهند فهمید.
در واقع، هر زبان از 2 بخش لغات و مفاهیم و دستور زبان تشکیل شده است و ما برای درک یکدیگر، باید در هر دو طرف مکالمه مجهز به قوانین یکسانی باشیم در غیر این صورت، امکان برقراری ارتباط نخواهیم یافت.
این موضوع دقیقا به همین سادگی درباره رایانه ها هم برقرار است. رایانه ها برای ارتباط با یکدیگر احتیاج به یک زبان مشترک دارند که این زبان، همان پروتکل است. پروتکل در لغت به معنای آداب و رسوم، تشریفات و نیز توافق است که این مفاهیم، با کاربرد رایانه ای آن هم سازگار است.
در حقیقت، پروتکل عبارت است از مجموعه استانداردی از قوانین و توافق ها که تعیین می کنند چگونه رایانه های درون یک شبکه با هم ارتباط برقرار کنند. قالب انتقال داده ها، مکانیزم چک کردن خطا که هنگام نقل و انتقال در داده ها پیش می آید، مکانیزم تصحیح خطا، روش فشرده سازی داده ها (اگر وجود داشته باشد)، همه و همه، از سوی قوانین استاندارد پروتکل تعیین می شوند.
پروتکل های متعددی برای هر یک از کاربردهای فوق وجود دارد که مزایا و معایب خودشان را دارند. برخی سریع ترند، بعضی مطمئن ترند، برخی ساده ترند و برخی به صورت سخت افزاری و بعضی به صورت نرم افزاری پیاده سازی می شوند. اما مساله مهم این است که هر دو طرف ارتباط، از یک پروتکل یکسان برای هر یک از اعمال مذکور استفاده کنند و زبان هم را بفهمند
—————————
به مجموعه قوانيني كه بين دو كامپيوتر بيان كننده نحوه تبادل اطلاعات بر روي شبكه ميباشد پروتكل ميگويند. اين قوانين و قراردادها به ما كمك ميكنند كه روشهاي انتقال اطلاعات را به طور كامل از نظر تكنيكي تعريف كنيم. اغلب پروتكل ها داراي RFC مخصوص به فرد هستند كه ميتوانيد جزئيات آنها را با خواندن RFC مربوط به آن از روي اينترنت بخوانيد.(RFC: Request For Comments )
—————————————————————-
پروتکل تعریف شده و امکانات این سیستم هوشمند
قوانینی که برای تبادل اطلاعات بین دو دستگاه در شبکه ها وجود دارد را پروتکل می گویند. به مجموعه ای از پروتکل ها پشته پروتکل می گویند مثل TCP/IP
پروتکل های موجود در شبکه باید به تجهیزات شبکه ای مقید شوند. پروتکل های مهم و پایه در شبکه را نام می بریم :
FTAM : (مدیریت و دسترسی انتقال فایل) که پروتکل دسترسی به فایل است
FTP : (پروتکل انتقال فایل) پروتکل انتقال فایل در اینترنت
SMTP : (پروتکل انتقال پستی ساده) پروتکل اینترنت برای انتقالات پست الکترونیکی
SNMP : (پروتکل مدیریت شبکه ای ساده) پروتکل اینترنت برای نظارت بر شبکه ها و اجزای شبکه
Telnet : پروتکل اینترنت برای برقراری ارتباط با میزبانهای راه دور و پردازش محلی داده ها
Gopher : پروتکلی برای در اختیار قرار گذاشتن اطلاعات با استفاده از سیستمی از منوها، صفحات یا اتصالاتی به Telnet است
NCP : پروتکل هسته مرکزی
UDP : پروتکل انتقال داده در [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register…] و نا مطمئن
DNS : پروتکلی است که یک نام دامنه مثل [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register…] را به یک آدرس [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register…] تبدیل می کند.
TCP : (پروتکل کنترل انتقال) از پروتکل TCP/IP برای ضمانت تحویل داده های متوالی
STP : قسمتی از پشته پروتکل IPX/SPX مربوط به شرکت Novell
NwLink : نسخه مایکروسافت IPX/SPX است
NetBEUI : پروتکل گسترش یافته کاربر NetBIOS (NetBIOS ، اعمال سطح پایین شبکه مثل با اشتراک گذاشتن فایلها و چاپگرها را انجام می دهد)
ATP : پروتکل مبادلات Apple Talk
RIP : پروتکل مسیریابی مبتنی بر بردار-فاصله RFC اساس یک الگوریتم می باشد.
SLIP : پروتکلی که برای تبادل یک TCP/IP روی یک اتصال سریال می باشد مثل مودم.
PPP : پروتکلی بسیار پیشرفته تر از SLIP که برای اتصال سریال می باشد.
HTTP : پروتکلی که برای انتقال ابرمتن و صفحات وب در شبکه بکار می رود
NEWS : پروتکلی برای انتقال
BGP : یک پروتکل دروازه خارجی مبتنی بر RFC
ARP : پروتکلی که برای شناسائی آدرس [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register…] یک ایستگاه براساس آدرس IP بکار می رود.
DHCP : پروتکلی جهت تخصیص آدرس های IP بصورت پویا است
CIDR : پروتکل مخصوص [Only Registered Users Can See Links. Click Here To Register…] های تعریف شده برای هر IP است
IP : (پروتکل اینترنت) از پروتکل TCP/IP برای تعیین مسیر و ارسال بسته
IPX : (تبادل بین شبکه ای بشته ها) از رشته پروتکل IPX/SPX شرکت Novell برای تعیین مسیر و ارسال بسته
DDP : پروتکل حمل داده های Apple Talk
ICMP : پروتکلی برای گزارش خطاها بر روی اینترنت است
CSMA/CD : هنگامی که در شبکه تصادم داده ها بوجود آید، یک دوره تناوبی انتظار، جهت کاهش تصادم ها تحمیل می شود